Team Health Hub Roden wenst u een heerlijke zomer! Vakantiesluiting ..

1 september gaan onze deuren weer helemaal open! Coronabeleid ..

23 april 2018, 15.00 - 18.00

Bezoek de zorgmarkt van het Alfa-college

Zorg en techniek hand in hand

  • 'Verpleegkundigen worden steeds langer, maar de bedden groeien niet mee. Hoe kunnen we bedden hoger maken en voorkomen dat verpleegkundigen rugproblemen krijgen?'
  • 'Hoe behoud je de vrijheid van dementerende ouderen? Zou een rollator met navigatie daarbij kunnen helpen?'
  • 'Mensen vergeten soms hun pillen te slikken op het juiste moment, zou een pratende medicijndoos uitkomst kunnen bieden?'

Dit soort vragen worden onderzocht in het project ‘Zorg en Techniek’ van het Alfa-college. Verpleegkunde-studenten brachten vanuit hun praktijkstage casussen in om samen met studenten van technische opleidingen aan te werken. Gedurende tien weken hebben ze samen hard gewerkt aan oplossingen en prototypes ontwikkeld. De uitkomsten zijn heel verrassend!
 
Wij nodigen u van harte uit om de innovaties te bekijken en te beoordelen op de zorgmarkt op 23 april. Voor de studenten is het belangrijk, leerzaam en leuk om van u als bedrijf feedback te krijgen op hun ontwerpen. Tijdens de zorgmarkt willen Health Hub Roden en de studenten van het Alfa-college laten zien hoe technologie de zorg kan versterken.
 
De zorgmarkt vindt plaats op 23 april 2018 in Health Hub Roden. De locatie is makkelijk te bereiken met de auto. De markt is geopend van 15.00 tot 18.00 uur. Het Alfa-college verzorgt de catering zodat u ook kunt genieten van een hapje en een drankje.

Nieuwsgierig geworden? Zin om mee te denken? Met een student product doorontwikkelen? Meldt u aan voor de markt via onderstaand formulier.

 

Inschrijven voor dit event

Persoonlijke gegevens

* Deze velden zijn verplicht