Zaterdag 14 maart: DoeDigiDag bij Health Hub Roden!

14 november 2019, 12.00 - 17.00 uur

Healthy Ageing symposium: 'Technologische ontwikkelingen in Zorg en Welzijn'

Op donderdag 14 november 2019 organiseert het Centre of Expertise Healthy Ageing van de Hanzehogeschool Groningen, in samenwerking met het dHealth lab en Health Hub Roden, het symposium:‘Technologische ontwikkelingen in Zorg en Welzijn’.
Werk jij bij een zorg-, welzijns-, of kennisinstelling en wil je meer weten over het gebruik en de mogelijkheden van digitale innovatie? Ben je een ondernemer en ontwikkel je digitale innovaties? Dan staan jullie allemaal voor dezelfde uitdaging: het succesvol implementeren van technologische vernieuwingen. Het domein van zorg en welzijn verandert sterk onder de invloed van maatschappelijke ontwikkelingen en digitalisering zoals elektronische patiëntendossiers, beeldzorg, VR en robotisering. Technisch kan er al heel veel, de implementatie blijft vaak achter. Tijdens ons symposium gaan we in op de vraag hoe dit kan en op welke manier we een bijdrage kunnen leveren aan dit innovatieproces?
Het programma is interprofessioneel en multidisciplinair. Je leert en ervaart van en met elkaar: professional in zorg en welzijn, student, mkb'er, docent(onderzoeker), bestuurder. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, ideeën en waardevolle nieuwe contacten.

Meer informatie en aanmelden