In onze nieuwsbrief staat al het nieuws op een rij: klik hier!

7 september 2022, 9.00 - 16.00 uur

Zoek het uit-congres - Vilans

Vilans:

'Praktijk en wetenschap in de langdurige zorg dichter bij elkaar brengen. Dat doen we tijdens deze tiende editie van het Zoek het uit-congres. Dit jaar kunnen we elkaar gelukkig weer live ontmoeten, nieuwe kennis opdoen en kansen ontdekken. Het thema luidt niet voor niets: Weer op verkenning. Daar is het de hoogste tijd voor.

Aan het programma wordt nog gewerkt, maar het belooft weer een afwisselend congres te worden met inspirerende sprekers en een divers aanbod aan workshops.  Wil jij ook weer op verkenning, collega’s ontmoeten en inspiratie op doen? Noteer 7 september dan alvast in je agenda en meld je aan. Deelname aan dit mooie congres is kosteloos.

Het Zoek het uit-congres is bedoeld voor zorgprofessionals, ervaringsdeskundingen, onderzoekers, docenten, zorgstudenten, beleidsmedewerkers, managers, bestuurders en iedereen die geïnteresseerd is in de kennisinfrastructuur voor de ouderen- en gehandicaptenzorg.  Dit congres hoort bij het programma Kennisinfrastructuur Langdurige Zorg, dat Vilans uitvoert in opdracht van het ministerie van VWS.'

Locatie: NBC Nieuwegein.

Meer informatie en aanmelden