Health Hub Roden gesloten voor bezoekers t/m 9 februari 2021. Meer..

Per 1 september zijn onze deuren weer helemaal open!

Het eerste event dat we moesten afgelasten was de DoeDigiDag op 14 maart. Dat voelde heel onrealistisch, om twee dagen van tevoren de stekker uit een groot event te trekken. Vervolgens moesten we een voor een alle geplande activiteiten schrappen. Een hard gelag. Voor ons, voor de organisatoren en de deelnemers. Het werd opvallend stil in de Health Hub ..

Gelukkig konden de bedrijven – met inachtneming van de officiële RIVM-maatregelen – wel in hun kantoren in ons gebouw blijven werken. De studenten die stage liepen en afstudeerden bij de Health Hub hebben we zo goed mogelijk gefaciliteerd; we zijn blij dat ze allemaal met goed gevolg hun stage of opdracht hebben kunnen afronden. Door fysiek voldoende afstand te houden en zoveel mogelijk online te werken, hebben we de afgelopen maanden gelukkig veel processen in stand kunnen houden.

Inmiddels is het 3,5 maand later en maken we weer volop plannen! We hopen per 1 september de deuren weer helemaal open te zetten, uiteraard met inachtneming van de regels. We zijn bezig het gebouw hier zo goed mogelijk voor in te richten, waarbij we rekening houden met een maximaal aantal bezoekers. Zoals het nu lijkt komen er na de zomer weer wekelijks groepen mbo- en hbo-studenten naar Roden. De activiteiten in de labs worden weer opgestart en er staan al diverse (kleinere) bijeenkomsten in de agenda. We verwelkomen ook nieuwe opleidingen, zoals Financieel Economisch Management, de master Healthy Ageing en Management in de Zorg.

Positief effect van de omstandigheden is dat er ruimte was voor nieuwe initiatieven. We zijn bezig met het uitbouwen van nieuwe projecten en krijgen diverse aanvragen van bedrijven die zich willen vestigen in ons gebouw, zoals 'Zorgverbeteraars'. De werkplekken voor bedrijven zijn daardoor bijna allemaal bezet. Hebt u ook belangstelling? Neem dan snel contact met ons op!

Wat we voorlopig niet kunnen bieden, is een faciliteit voor een bijeenkomst met meer dan 70 personen. Onze evenementenhal gaan we zoveel mogelijk voor kleinere projecten en andere activiteiten gebruiken. U bent vanaf 1 september weer van harte welkom bij Health Hub Roden. Wij kijken ernaar uit en hopen dat Health Hub Roden snel weer ouderwets gaat bruisen!

Mede namens het team wens ik u een heerlijke zomer en graag tot ziens!
Peter Boonstra, directeur Health Hub Roden

Informatie over coronabeleid Health Hub Roden