Health Hub Roden nodigt ondernemers uit in nieuw pand

Op 24 september rolt Health Hub Roden de rode loper uit voor ondernemers in de medische technologie. Gedeputeerde Henk Brink en wethouder Henk Kosters reiken een bloemetje uit aan de nieuwe ondernemers die zich gaan vestigen in het nieuwe pand van Health Hub Roden. Daarnaast is er voor geïnteresseerde ondernemers de mogelijkheid om tekeningen en plannen voor de verbouwing in te zien.

Faciliteiten medische technologie
In maart 2018 namen de Provinciale Staten van Drenthe en de gemeenteraad van Noordenveld het besluit een groter pand voor Health Hub Roden aan te schaffen. Met deze aankoop faciliteren deze partijen de ontwikkelingen op het gebied van innovatie en werkgelegenheid in de medische technologische sector. Nu, in september 2019, vestigen de eerste 7 ondernemers zich in het nieuwe pand dat binnenkort verbouwd wordt.

Eigenzinnig en inspirerend
Health Hub Roden is de afgelopen jaren flink gegroeid. In het nieuwe pand wordt een eigenzinnig en inspirerend ecosysteem ontwikkeld waar bedrijven, kennisinstellingen en overheid samenwerken. De faciliteiten die Health Hub Roden biedt kunnen ondernemers helpen bij hun groei. In het nieuwe pand zullen diverse bedrijven met een medisch technologische focus plaatsnemen. Samen met studenten van o.a. Hanzehogeschool Groningen en Noorderpoort worden diverse projecten opgestart op het gebied van zorg en technologie.

Meer informatie over het programma en aanmelden vindt u via deze link