WIJ WENSEN U EEN GOED EN GEZOND 2020!!

Nieuwsgierig naar het nieuwe onderkomen van Health Hub Roden?

Nieuwsgierig naar het nieuwe onderkomen van Health Hub Roden? Projectmedewerkers Sytske en Albertine nemen je in onderstaande video mee voor een rondleiding door het pand.

Met dank aan Provincie Drenthe en Gemeente Noordenveld kan Health Hub Roden straks uitbreiden. Het voormalige Resato-pand in Roden wordt het nieuwe onderkomen. Gedeputeerde Henk Brink: “Met deze aankoop faciliteren wij samen met de gemeente Noordenveld de ontwikkelingen op het gebied van innovatie en werkgelegenheid in de medische technologische sector.”

Het nieuwe pand
Health Hub Roden is de afgelopen jaren flink gegroeid. De kennisinstellingen doen een steeds groter beroep op de faciliteiten, maar ook de vraag vanuit het bedrijfsleven neemt toe. In het nieuwe pand wordt een eigenzinnig en inspirerend ecosysteem ontwikkeld waar bedrijven, kennisinstellingen en overheid samenwerken. De faciliteiten die Health Hub Roden biedt, kunnen ondernemers helpen bij hun groei. Daarover zijn Henk Brink en ook wethouder Henk Kosters enthousiast: “Het mooie is: inmiddels zijn er al bijna 20 bedrijven die hebben aangegeven zich te willen vestigen in Health Hub Roden. Als gebruikers van het ondernemerscentrum dragen ze op die manier actief bij aan verdere ontwikkeling en invulling van het ecosysteem en het unieke innovatieve karakter hiervan.”

Bekijk onderstaande video of klik op deze link naar onze YouTube pagina!