Onze nieuwe website is gelanceerd!

Met gepaste trots presenteren wij onze geheel nieuwe website. Door een verbeterde lay-out en navigatie vind je snel en gemakkelijk de informatie die je zoekt. De site vertelt kort en krachtig over het ‘wat, waarom en hoe’ van Health Hub Roden en haar partners. En uiteraard is het ook een belangrijk medium om nieuws en events met iedereen te delen.

  • Partners: op de pagina ‘Partners’ wordt van elke partner een (korte) beschrijving gegeven en een overzicht van gerelateerde projecten. 
  • Projecten: de website bevat een uitgebreid overzicht van projecten die bij Health Hub Roden lopen. We roepen studenten, zorg- en welzijnsinstellingen en bedrijven op om te participeren in bestaande projecten of nieuwe projecten te starten.
  • Vacatures: nieuw is het onderdeel ‘vacatures’. Partners van Health Hub Roden kunnen hier vacatures voor stage of werk plaatsen.

Wij hopen en verwachten dat de nieuwe website een goed beeld geeft van Health Hub Roden en bestaande en nieuwe partners uitnodigt om samen te werken. We wensen u veel leesplezier en gebruiksgemak!