Succesvol evenement: Partnerraad in nieuwe locatie Health Hub Roden

7 maart 2019: Een ambulance rijdt binnen in het nieuwe pand van Health Hub Roden aan de 1e energieweg 13 in Roden. Bert Benthem, Ambulancezorg Groningen: ‘’En normaal is dat een slecht teken, maar dit keer niet. Ambulancezorg Groningen en Health Hub Roden werken momenteel met enkele projecten op projectbasis samen. Beide partijen zien steeds meer voordelen van deze samenwerking en willen dit graag officieel vormgeven in de vorm een R&D partnership. Daarom ondertekenen wij vandaag een convenant met Health Hub Roden en de Hanzehogeschool Groningen.’’

Peter Boonstra vult aan: ‘’In een toekomst waar enorme druk ontstaat op het beschikbaar krijgen en hebben van personeel én vraag en complexiteit toeneemt, wordt de inzet en het gebruik van technologie steeds belangrijker. Onder andere door ons grotere gebouw met meer capaciteit kan Ambulancezorg Groningen nu letterlijk bij de Health Hub binnenrijden. En dat is nu gebeurd! Welkom!’’ Dan geeft Peter het woord aan Henk Brink (Gedeputeerde Provinciale Staten Drenthe) en Henk Kosters (Wethouder Gemeente Noordenveld). Zij zijn de partijen die ervoor zorgden dat Health Hub Roden in dit nieuwe pand kan door ontwikkelen. Ten slotte presenteert Peter Boonstra de resultaten die Health Hub Roden geboekt heeft in 2018 en laat bouwmanager Mike Dorst zien hoe het gebouw en de faciliteiten er na de zomer uitzien.

Na het officiële gedeelte was er veel ruimte voor ontmoeting op het ontmoetingsplein. Gasten konden ideeën voor de toekomst van Health Hub Roden inleveren en langs gaan bij de diverse stands van partners. Ook konden deelnemers tijdens een rondleiding alvast een beeld van het uiteindelijke resultaat van de verbouwing krijgen. Tijdens het evenement ging ons jaarverslag op film in premiere. Ben je benieuwd naar deze film? Bekijk hem hieronder, of klik op deze link naar ons YouTube kanaal.