WIJ WENSEN U EEN GOED EN GEZOND 2020!!

Wij gaan verhuizen!

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan: binnenkort verhuist Health Hub Roden naar een nieuw en groter gebouw. Daar wordt weliswaar nog hard gewerkt aan de verbouwing, maar over twee weken is het zover klaar dat we kunnen verhuizen. De verwachting is dat vanaf half mei de belangrijkste faciliteiten weer beschikbaar zijn voor ons en onze gasten.
 
15 april t/m 10 mei beperkt geopend
Het proces van inpakken, verhuizen en uitpakken zal plaatsvinden in de periode van maandag 15 april t/m vrijdag 10 mei. In die weken is Health Hub uitsluitend geopend voor reeds gemaakte overleggen en bijeenkomsten. We proberen onze (telefonische) bereikbaarheid is deze periode zo goed mogelijk te organiseren.
 
Hebt u een vraag of wilt u informatie over de mogelijkheden bij Health Hub Roden? Belt u dan ons algemene nummer (tussen 8.00 - 17.00 uur): 050 595 6100
 
Vanaf 13 mei weer open - afspraken onder voorbehoud
Nieuwe afspraken kunnen vanaf maandag 13 mei weer worden ingepland, maar er geldt nog wel een voorbehoud. De verbouwingsactiviteiten duren in principe nog tot de zomer en kunnen op sommige momenten overlast of beperkingen geven. In overleg met u bekijken we in hoeverre dit bezwaarlijk is voor uw bijeenkomst / evenement.
 
We doen ons best om de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar u begrijpt dat de verhuizing tijdelijk veel aandacht vraagt van onze medewerkers.

We hopen op uw begrip en ontmoeten u binnenkort graag in ons mooie nieuwe gebouw!
Vriendelijke groet, namens team Health Hub Roden
Peter Boonstra, directeur

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ons nieuwe adres is:
1e Energieweg 13, 9301 LK Roden

Let op:
Reist u met de bus? Stap dan uit bij halte 'Kastanjelaan'
(één halte dichter bij het centrum van Roden dan de huidige halte)