Health Hub Roden gesloten voor bezoekers t/m 9 februari 2021. Meer..

Voor wie?

Ons aanbod is gericht op diverse doelgroepen. Ze komen samen in Health Hub Roden voor ontmoeting en om te leren, experimenteren, innoveren en implementeren. Zoals bestuurders, ondernemers, studenten/leerlingen, docenten, onderzoekers, professionals uit zorg- en welzijnsorganisaties, vertegenwoordigers van provincie / gemeente en dorpsgenoten.

Onderwijs en stage

Leerlingen en studenten (vo, mbo, hbo en wo) komen naar de Health Hub voor colleges, workshops, projecten en stages. De werelden van zorg en techniek komen hier samen; jongeren leren dat deze twee heel goed kunnen samenwerken en mooie innovatieve ideeën voortbrengen. Ze leren tussen en met de ondernemers en krijgen een inspirerende kijk op het echte werkveld. Meer info: The Innovation Crew

Bedrijven / ondernemers

Start-ups en MKB-ers, maar ook grotere organisaties zijn van harte welkom in Health Hub Roden met hun (onderzoeks)vraag. Om samen met studenten, andere bedrijven en/of zorginstellingen te werken aan innovatieve oplossingen. Kleine bedrijven kunnen zich ook vestigen in ons gebouw en een of meerdere werkplekken huren in onze ondernemersvleugel. Meer info: Ondernemen.