Health Hub Roden gesloten voor bezoekers t/m 9 februari 2021. Meer..

A health tech innovation playground

Ontmoet Health Hub Roden

Health Hub Roden staat midden in de wereld van health tech. We vormen een ‘hub’: een verbindende schakel tussen ondernemers, kennisinstellingen en de overheid. Die verbinding maken we door ons netwerk, ons kapitaal en onze kennis in te zetten. En door het beschikbaar stellen van onze faciliteiten.Samen werken we aan hetzelfde doel: het verbeteren van de kwaliteit van leven dankzij innovatie.

Kom naar Roden!

Wij geloven dat samen innoveren alleen werkt als je elkaar vertrouwt. En daarvoor moet je bij voorkeur de ander persoonlijk ontmoeten en leren kennen. Eerst samen een kop koffie drinken. In ons gebouw zijn hiervoor meerdere geschikte plekken. Zoals het ontmoetingsplein, een sfeervolle plek met een hippe, industriële uitstraling. Voor kleinere groepen hebben we vergaderruimten en grotere groepen kunnen samenkomen in de collegezalen. Ten slotte is de ‘doe-en-beleefhal’ zeer geschikt voor events met haar grote houten tribune en veel ruimte voor activiteiten.

Wat heb je nodig?

Vergaderruimte

Perfect uitgeruste ruimtes voor vergaderingen, brainstorms of andere zakelijke bijeenkomsten. Midden in de dynamiek van ondernemen, leren en ontdekken. Het enthousiasme om je heen is aanstekelijk!
https://healthhub-roden.nl/sites/default/files/svg_icon/people-white.svg

Eventruimte

Op zoek naar een locatie voor een evenement? We hebben de ruimte en de faciliteiten voor groepen tot 200 personen. Past de bijeenkomst bij Healthy Ageing of medische technologie? We denken en werken graag mee!
https://healthhub-roden.nl/sites/default/files/svg_icon/horn-white.svg

Bio-chemisch laboratorium

Alles wat je nodig hebt voor het doen van onderzoek. Er zijn dertig werkplekken beschikbaar voor diverse werkzaamheden. Het lab heeft drie secties: medisch microbiologisch, (bio-) analytisch en chemisch.
https://healthhub-roden.nl/sites/default/files/svg_icon/erlenmeyer-white.svg

Het FabLab

Zet jouw idee om in een professioneel prototype. Je bent welkom op onze werkplaats met de nieuwste apparatuur. Maak er gebruik van bijvoorbeeld de 3D-printer, lasersnijder of 3D-snijmachine. Werk er alleen, met een instructeur of met een groep studenten.
https://healthhub-roden.nl/sites/default/files/svg_icon/slide-settings.svg